Torvets Frokostbod

Smørrebrød, bowls, sandwiches og kolde retter
I Torvets Frokostbod er der noget for enhver smag og alle retter er portionsanrettet. Du vælger selv, fra dag til dag, hvordan du ønsker at sammensætte dagens frokost og kan frit skifte mellem kolde måltider, bowls, smørrebrød og sandwiches. Om torsdagen medfølger ugens kage, så der hver uge er lidt til den søde tand.

Udvalget i Torvets Frokostbod fornyes i løbet hen over året, men er du nysgerrig på, hvad vi tilbyder netop nu, kan du blive klogere her på siden.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 22 82 12.

Bowls

  1. Marineret oksekød med spidskål, spinat, grønkål, forårsløg, edamamebønner, koriander, peanuts og padron. Hertil sojadressing. (1,4,7,11,15)

  2. Okseflanksteak med spidskål, spinat, pasta, soltørret tomat, artiskok samt grønne ærter. Hertil parmesandressing. (1,2,6,11,13,15)

  3. Krydret kylling med spidskål, spinat, kikærter og sort quinoa, revet gulerod samt forårsløg. Hertil sojadressing. (1,7,11,13,15)

  4. Tunsalat med spidskål, spinat, edamamebønner, revet gulerod, forårsløg, ærter, jalapenos og urter. (2,3,6,7,11,13)

  5. Falafel med spidskål, spinat, kikærter og sort quinoa, syltet rødløg, revet rødbede, mandler samt urter. Hertil ajvar-dressing. (4,7,8,9,13)

  6. Quinoafrikadelle med spidskål, spinat, perlebyg, soltørrede tomater, artiskok samt grønne ærter. Hertil parmesandressing. (1,2,6,10,11,13)

  7. Hummus med spidskål, spinat, kikærter og sort quinoa, revet rødbede, forårsløg samt koriander. Hertil gomadressing. (1,4,7,8,15)

  8. Bagt laks med spidskål, spinat, edamamebønner, perlebyg, grønne asparges samt radiser. Hertil gomadressing. (1,3,4,7,8,15)

  9. Stegt halloumi med spidskål, spinat, kikærter og sort quinoa, revet gulerod, revet rødbeder samt tørrede tranebær. Hertil ajvar-dressing. (4,6,8,9,13)

 

Tapas

  1. Dagens tapasbræt. Anrettet med italiensk salami, serranoskinke, to slags oste samt køkkenets udvalgte tilbehør. Hertil focaccia brød med tomat og oliven. (1-15)

Smørrebrød

Mulighed for at vælge glutenfrit rugbrød på udvalgte smørrebrødspakker.

 

  1. Fiskefilet med tartarsauce. Toppet med urter./
    Hønsesalat med bacon og grønne asparges.
    (1,2,3,6,11,13)

  2. Rullepølse med rødløg, syltet sennepssky og sennepscreme./
    Kartoffel med bacon, rygeost og radiser.
    ((1),2,6,11,13)

  3. Æg og rejer. Toppet med San Marzano-tomat og limemayonnaise./
    Fiskefilet med remoulade og citron.
    (1,2,3,5,11,13)

  4. Roastbeef med syltet agurk, ristede løg og remoulade./
    Fuglekvidder med krydderurter.
    (1,2,6,11,13)

  5. Kartoffel med chips, ærter og peberrodscreme./
    Rødbede med stegte østershatte, sprøde kerner og rødbedecreme.
    ((1),2,6,11,13)

  6. Kækkesalat med friterede kikærter, spinat og krydderurter./
    Bagt tomat med forårets krydderurter, San Marzano-tomat, løgringe og pebermayonnaise.
    ((1),11,13,15)

  7. Gulerod med gulerodspure, gulerodscrudité og urter./
    Letsprængt forårslam med rabarber og sprød boghvede.
    ((1),6,10,13)

  8. Skagensalat med et drys af sort peber./
    Dyrlægens natmad med løgringe og syltet sennepssky.
    (1,2,5,6,11,13)

  9. Frikadelle med remoulade og agurkesalat./
    Smilende æg med grønne asparges og kørvelmayonnaise.
    ((1),2,6,11,13)

Sandwich

Vælg mellem tre slags brød. (Lyst, mørkt eller glutenfrit brød)

 

  1. Kylling og bacon med spidskål, spinat, løgrelish, cornichoner, rød peber samt karrydressing. (1),2,6,11,13,15)

  2. Quinoafrikadelle med spidskål, spinat, hummus, semidried tomater, oliven samt sort pebermayonnaise. ((1),2,8,11,10,13,15)

  3. Skinke og ost med spidskål, spinat, semidried tomater, cornichoner, rød peber samt sennepsmayonnaise. ((1),2,6,11,13,15)

  4. Marineret langtidsstegt oksebryst med spidskål, spinat, cornichoner, rød peber samt sennepsmayonnaise. ((1),2,6,10,11,13,15)

  5. Tunsalat med spidskål, spinat, cornichoner, rød peber og urter. ((1),2,3,6,11,13,15)

  6. Serranoskinke og mozzarella med spidskål, spinat, cornichoner, rød peber samt sort pebermayonnaise. ((1),2,6,11,13,15)

  7. Falafel med spidskål, spinat, cornichoner, løgrelish, rød peber samt grillet artiskokcreme. ((1),7,11,13,15)

  8. Porchetta-frikadelle med spidskål, spinat, syltede agurker samt sennepsmayonnaise. ((1),2,6,11,13)

  9. Koldrøget laks med cremeost, spidskål, spinat, cornichoner, rød peber og urter. ((1),3,6,11,13,15)

  10. Kylling med spidskål, spinat, cornichoner, løgrelish, rød peber samt karrydressing. ((1),2,6,11,13,15)

 


 

TALLENE PÅ MENUEN REFERERER TIL DE 15 ALLERGENER
Allergenerne ses nedenfor og downloades ved at klikke på billedet.

 


 

Accepter cookies fra denne side

Denne side anvender cookies til at forbedre din oplevelse.
Du kan altid slette cookies i dine indstillinger